085 401 62 21 Direct een bod

Auto zonder APK verkopen

U hebt een auto zonder APK en wilt deze verkopen. Hoe gaat dat in zijn werk? Van belang is om te weten waarom uw auto geen APK heeft. Het kan zijn dat APK verlopen is en u gewoon geen nieuwe afspraak gemaakt heeft om de APK te verlengen, dan kan het voor het verkopen verstandig zijn om uw auto opnieuw te laten keuren. U krijgt dan waarschijnlijk een betere prijs voor uw auto dan wanneer u uw auto zonder APK gaat verkopen. Wanneer u de auto heeft laten keuren en de kosten om de auto APK-waardig te krijgen gewoonweg niet opwegen tegen de waarde van de auto is het een ander verhaal. U kunt deze auto wel verkopen, maar hij mag niet meer de straat op. Houd er rekening mee dat ook als een auto geen APK-keuring heeft en hij niet de weg op mag, dat deze auto wel verzekerd moet zijn.

Lees ook: Auto verkopen zonder kentekenbewijs

Methodes om een auto zonder APK te verkopen

U kunt de auto natuurlijk altijd aanbieden aan een sloopbedrijf. Een sloopbedrijf wil graag uw auto hebben, en als u er op staat willen ze ook nog wel het gewicht in schroot betalen. Alleen uw auto mag zonder APK niet de weg op en dat weet de sloper. Hij komt graag uw auto ophalen bij u thuis, maar dan vaak wel voor een “kleine” vergoeding. Met andere woorden, u krijgt niet de waarde van de auto van de sloper, maar de waarde in schroot. En de sloper verdient aan u door de auto voor een “zacht” prijsje bij u op te komen halen.
U kunt ook de auto zonder APK verkopen door middel van advertenties. Dat kan een advertentie in een tijdschrift zijn of via verkoopsites. Dit is echter bijna nooit gratis, en dan betaalt u dus eerst een bedrag voordat uw auto te koop aangeboden wordt, of u betaalt een gedeelte van de verkoopprijs aan zo’n site. En dan is het wachten totdat er een goed bod komt op uw auto. Dit kan lang duren en het is nog maar de vraag of u een bod krijgt waarvoor u uw auto zonder APK wilt verkopen.
Wellicht is de beste methode om geld te krijgen voor uw auto zonder APK hem aan te bieden aan Vandaag Verkopen. Vandaag Verkopen koopt allerlei voertuigen, van auto’s tot tractoren, van vrachtwagens tot trailers en aanhangers. Vandaag Verkopen biedt altijd een marktconforme prijs voor uw auto, ook zonder APK.

Verkoop uw auto zonder APK aan Vandaag Verkopen

Vandaag Verkopen is een auto opkoopbedrijf, met 25 jaar ervaring. Wij hebben bijna alles al een keer gezien en zullen nergens van schrikken. Daarnaast is Vandaag Verkopen RDW-erkend, dus wanneer wij uw auto zonder APK kopen, dan krijgt u van ons naast het geld direct een RDW-vrijwaringsbewijs waarmee u uw auto kunt afmelden bij de verzekering. Omdat Vandaag Verkopen houdt van direct en transparant zaken doen, handelen wij graag snel. Dus wanneer u uw auto aanmeldt op onze website, zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen en een bod doen. Daarbij is het wel belangrijk om eventuele schade te melden, want bij niet gemelde schade zal het bedrag dat u uiteindelijk krijgt lager zijn dan het aanvankelijke bod. Wanneer u het bod van Vandaag Verkopen accepteert kunt u uw auto zonder APK direct verkopen, en heeft u geld en een vrijwaring in uw handen. Neem contact op met Vandaag Verkopen om de mogelijkheden over de aflevering van de auto te bespreken, in bepaalde gevallen kan Vandaag Verkopen uw auto bij u voor de deur ophalen. Tot ziens bij Vandaag Verkopen!

2vh86qpy inspectieoverhandiging 300x126 Auto zonder APK verkopen

Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21