8.3 van 10
 • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
 • Bel 085 401 62 21

  De Noordkaap Challenge.

  09-12-2013

  Al een aantal jaren wordt er voor de 3FM Serious Request naar het meest noordelijke puntje van Europa. Een tour van maar liefts 7.200 kilometer in maar 14 dagen. Voor dit goede doel rijden een aantal teams deze zware tocht af door flinke minus temperaturen. Het is voor iedereen mogelijk om met zijn of haar auto mee te doen aan de Noordkaap Challenge. U hoeft zich enkel in te schrijven en u kunt met de hele stoet mee crossen naar het Noorden. Op allerlei manieren kunt u zich laten sponsoren tijdens deze rit. Bijvoorbeeld door de auto te bestickeren of door opdrachten uit te voeren tijdens de reis.

  Er rijdt natuurlijk ook een auto met een aantal 3FM dj’s mee, waar dit jaar ook Victoria Koblenko bij hoort! Ook van Autoweek rijdt er een team mee om verslag te doen van alle opdrachten en obstakels tijdens de tour. De rit eindigt zoals elk jaar bij het Glazen huis van 3FM. De Noordkaap challenge haalt elk jaar weer veel geld op voor het goede doel wat gekozen wordt door Serious Request.

  De teams zijn afgelopen vrijdag op 6 december vertrokken en doen nu dagelijks berichtgeving van de reis. Er zijn filmpjes en berichten te vinden van de opdrachten die de teams uitvoeren om geld te verzamelen voor Serious Request. Deze streams en berichten zijn onder andere te vinden bij 3FM en Autoweek. Meer informatie over de challenge zelf kun je vinden op www.noordkaapchallenge.com.

  Doet u mee aan de Noordkaap challenge en verwacht u erna uw auto niet meer te kunnen gebruiken? Verkoop deze dan aan Vandaag Verkopen. Ook tweedehands auto’s die al een goed aantal kilometers hebben gezien of ruige reizen achter de rug hebben zijn wij bereid om te kopen.

  Bron: Noordkaap Challenge

  Verkoop uw auto of vrachtwagen

  Hoe werkt het?