085 401 62 21 Direct een bod
Meld uw auto aan

Ontvang gratis & vrijblijvend een bod!

Voer uw kenteken in:

Waarom kiezen voor Vandaag Verkopen?

  • 25 jaar ervaring in het kopen van auto's
  • Marktconforme prijs voor uw auto
  • Geen gedoe, vandaag geregeld
  • Direct geld & RDW vrijwaring

Inkoop sloopauto’s

U hebt een sloopauto en u wilt er vanaf, alleen hoe gaat dat in zijn werk? Er zijn genoeg bedrijven die inkoop van sloopauto’s doen, maar waar krijgt u nou een eerlijke prijs voor uw auto? Wanneer u uw auto naar de sloop brengt krijgt u op z’n hoogst de waarde van uw auto in schroot, en wanneer uw auto niet meer rijdt dan wil de sloper deze graag bij u thuis komen ophalen, en wellicht moet u daar nog voor betalen ook. Zo blijft er niets meer over voor u. Bedrijven die gespecialiseerd zijn in de inkoop van sloopauto’s proberen natuurlijk ook uw auto zo goedkoop mogelijk over te nemen. Ze kijken vaak niet naar wat er nog wel goed is aan de auto. Wat is nu de beste manier op uw sloopauto te verkopen?

Vandaag Verkopen, uw inkooppartner voor sloopauto’s

Vandaag Verkopen is een auto-inkoopbedrijf dat naast sloopauto’s ook gewone auto’s, vrachtwagens, trailers, etc. opkoopt. Wij zijn een RDW-erkend bedrijf met ruim 25 jaar ervaring in de autobranche. Voor u betekent dit in de praktijk dat wij naast het kopen van uw sloopauto ook de RDW-papierwinkel voor u afhandelen. Dus wanneer u in zee gaat met Vandaag Verkopen, is uw sloopauto snel verkocht voor een marktconforme prijs en heeft u direct geld en een vrijwaring in handen! U bent dus in één keer van alle zorgen af. Uw sloopauto is direct verkocht, u krijgt op de dag van de verkoop direct betaald en de papierwinkel is direct geregeld. Neem daarom nu nog contact op met Vandaag Verkopen!

Voor de inkoop van sloopauto’s bent u bij Vandaag Verkopen aan het goede adres

Door onze ruime ervaring met de inkoop van sloopauto’s, bent u bij Vandaag Verkopen aan het goede adres. Wij bieden u gegarandeerd een marktconforme prijs voor uw sloopauto. Zo krijgt u een eerlijke prijs, en zijn de zaken snel geregeld. Dus wanneer u snel van uw sloopauto af wilt, bied hem dan aan via het formulier op onze website. Onze medewerker neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op, en zal een aantrekkelijk bod doen op uw sloopauto. Wanneer u dit bod accepteert zullen we direct een afspraak plannen om uw sloopauto te komen ophalen. Bij het ophalen krijgt u direct een RDW-vrijwaringsbewijs in handen en maken we het geld direct over op uw rekening. Vandaag Verkopen heet niet voor niets vandaag verkopen, want wij handelen bij voorkeur alles vandaag nog af.

Bedenk u daarom niet. Wanneer u een inkoopbedrijf zoekt voor sloopauto’s, neem nu nog contact op met Vandaag Verkopen!

Sloopregeling Rotterdam 300x152 Inkoop sloopauto’s

Uw kenteken:
Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21