085 401 62 21 Direct een bod
Meld uw auto aan

Ontvang gratis & vrijblijvend een bod!

Voer uw kenteken in:

Waarom kiezen voor Vandaag Verkopen?

  • 25 jaar ervaring in het kopen van auto's
  • Marktconforme prijs voor uw auto
  • Geen gedoe, vandaag geregeld
  • Direct geld & RDW vrijwaring

Sloopauto ophalen

Hebt u een auto voor de deur staan die rijp is voor de sloop? Misschien hebt u zelfs al wel een nieuwe auto gekocht en staat dat oude ding maar op de oprit of langs de straat te verroesten. Het is geen mooi gezicht en uw oude auto neemt alleen maar plek in. Als hij niet meer wil starten, kunt u hem ook niet zelf naar de sloop brengen. Wat te doen?

Wij kunnen gratis uw sloopauto ophalen

Vandaag Verkopen biedt uitkomst. U kunt uw beschadigde auto aanmelden op onze site. Wij halen hem vervolgens gratis op. Tevens geven wij u dan een RDW-vrijwaringsbewijs, dat aangeeft dat de auto niet langer in uw bezit is en dat u er niet meer verantwoordelijk of aansprakelijk voor bent. Vandaag Verkopen doet verder niet aan allerlei ingewikkelde procedures en papieren rompslomp, u kunt vandaag nog uw sloopauto verkopen.

Wanneer u wilt dat wij uw sloopauto ophalen meldt u uw auto aan via onze site en vermeldt dan goed welke gebreken de auto heeft. Afhankelijk van de staat van de auto kunt u er in veel gevallen namelijk nog geld voor krijgen. Als wij er nog wat mee kunnen, zijn wij bereid een eerlijke prijs te betalen voor uw auto. Het is dan wel van belang dat u de gebreken goed vermeldt tijdens het aanmelden, zodat u later niet voor onaangename verrassingen komt te staan. U denkt misschien dat uw sloopauto niets meer waard is, maar Vandaag Verkopen betaalt vaak nog een heel aardig bedrag voor de sloopauto’s die wij ophalen. Laat u dus verrassen!

Vandaag Verkopen is al meer dan 25 jaar actief in de autohandel en biedt haar klanten altijd eerlijke, marktconforme prijzen voor het verkopen van een schadeauto of sloopauto. Als uw auto nog waarde heeft, krijgt u een gunstige prijs van ons. Wij kunnen uw sloopauto ophalen, geven u het vrijwaringsbewijs en maken direct dezelfde dag nog het geld over op uw bank- of girorekening. Verder geen gedoe, gewoon gemakkelijk van uw sloopauto af en er wellicht toch nog een zakcent aan overhouden, dat is de service van Vandaag Verkopen!

Laat vandaag nog uw sloopauto ophalen door Vandaag Verkopen

Wilt u snel van uw sloopauto voor de deur af en wilt u zien of hij nog geld waard is? Meld dan vandaag nog uw auto aan op de site van Vandaag Verkopen en laat uw sloopauto ophalen. Gemakkelijk en snel van uw sloopauto af en misschien nog een leuk bedrag erbij, u regelt het met Vandaag Verkopen!

sloopauto ophalen 300x196 Sloopauto ophalen

Uw kenteken:
Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21