8.3 van 10
 • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
 • Bel 085 401 62 21

  Kenteken tijdelijk schorsen

  19-02-2015

  Wanneer u uw voertuig een tijd niet gaat gebruiken om welke reden dan ook, dan moet er nog steeds wegenbelasting en verzekering betaald worden. U kunt ook uw kenteken tijdelijk schorsen, wanneer u dit doet dan hoeft u geen belasting over uw auto te betalen, en de auto hoeft dan ook niet verzekerd te zijn. U mag natuurlijk niet rijden met een auto waarvan het kenteken geschorst is. Er is één uitzondering op deze regel, en dat is wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor een APK-keuring; in dat geval mag u wel naar de garage rijden. U moet dan wel een schriftelijke afspraakbevestiging meenemen, zodat de politie kan zien dat u alleen naar de garage rijdt voor een APK-keuring.

  Voordelen van uw kenteken tijdelijk schorsen

  Wanneer u ervoor kiest om uw kenteken tijdelijk te schorsen, dan hoeft u geen vaste kosten meer te maken voor uw voertuig. Dit betekent ook dat u niet meer in de auto mag rijden. Afgezien van de kosten voor het tijdelijk schorsen van uw kenteken betaalt u dan dus helemaal niets voor uw auto. Een tijdelijke schorsing van uw kenteken geldt voor de periode van één jaar. Deze schorsing loopt automatisch af. U kunt deze periode ook verlengen, maar afhankelijk van de leeftijd van de auto kunnen de kosten hiervoor flink hoger zijn. U kunt de schorsing ook eerder ongedaan maken. U kunt zowel uw kenteken tijdelijk schorsen als deze schorsing ongedaan maken bij Vandaag Verkopen.

  Over Vandaag Verkopen

  Vandaag Verkopen is een RDW-erkend bedrijf dat al 25 jaar in de autobranche zit. Wij hebben interesse in elke auto om deze op te kopen. Daarnaast kunt u voor allerlei RDW-gerelateerde zaken bij ons terecht. U kunt bij Vandaag Verkopen dus uw kenteken tijdelijk schorsen, maar wellicht is het toch handiger om uw auto te verkopen. Vandaag Verkopen kan een mooi bod op uw auto doen, en wanneer u dit bod accepteert dan krijgt u direct geld en een vrijwaringsbewijs in handen. Dan hebt u dus geen kosten meer aan uw auto, maar zelfs geld op uw rekening.

  Laat Vandaag Verkopen u ondersteunen bij het tijdelijk schorsen van uw kenteken

  Door onze RDW-erkenning hebben wij over de afgelopen 25 jaar deze situatie al vaak meegemaakt, wij kunnen u dan ook goed ondersteunen bij de tijdelijke schorsing van uw kenteken. Daarnaast zullen onze medewerkers u ook een helder beeld scheppen van uw mogelijkheden, dat wil zeggen dat wij u ook een bod kunnen doen op uw auto. In dat geval kost het tijdelijk schorsen van uw kenteken u geen geld, maar levert het u geld op. Dus wanneer u uw kenteken al dan niet tijdelijk wilt schorsen, neem dan nu nog contact op met Vandaag Verkopen.

  kenteken tijdelijk schorsen 300x133 Kenteken tijdelijk schorsen

  Verkoop uw auto of vrachtwagen

  Hoe werkt het?