085 401 62 21 Direct een bod

Mijn schadeauto verkopen

‘Kan ik mijn schadeauto verkopen?’ Een vraag die veel mensen zich stellen, want is het niet zo dat een schadeauto vaak minder waard is dan de som van de onderdelen? Logisch, zou je zeggen, want een schadeauto wordt in veel gevallen weinig nog niet gebruikt en het kost vaak veel tijd en geld om hem weer goed rijdend te krijgen.

Zegt u ‘ik wil mijn schadeauto verkopen’ dan zijn er desondanks vaak meer mogelijkheden dan u denkt. Natuurlijk is de waarde van de schadeauto direct gerelateerd aan de zwaarte van de beschadiging. Maar zelfs als er sprake is van een total loss kan uw sloopauto een redelijke som vertegenwoordigen. Vaak denkt men bij de vraag ‘hoe verkoop ik mijn schadeauto’ aan de sloophandelaar. De werkelijke vraag is of dit de beste oplossing is.

De beste prijs bij het verkopen van mijn schadeauto

De beste prijs voor uw schadeauto, dat is natuurlijk wat iedereen wil. Dit bereikt men echter niet bij de gemiddelde schroothandelaar. En als uw schadeauto nog rijvaardig is dan zal men vaak te maken krijgen met mensen die sterk proberen af te dingen.

Valt de schade mee, dan kan men overwegen om deze te laten repareren om zo deze makkelijker te verkopen. Veel mensen die zeggen ‘ik wil mijn schadeauto verkopen’ ontdekken al snel dat de kosten van de reparatie niet opwegen tegen de te behalen prijs. Met uitzondering van bijzondere auto’s, zoals klassiekers of vrij unieke wagens, is men beter af om de schadeauto te verkopen zoals hij is.

De beste prijs voor uw schadeauto krijgen is daarom een uitdaging op zich. Als de schroothandelaar geen soelaas biedt of als de gemiddelde consument u geen passend bod doet, wat blijft er dan nog over?

Total loss of niet, vaak is het zo dat als men zegt ‘ik wil mijn schadeauto verkopen’, dat bepaalde onderdelen meer waard zijn dan de auto als geheel. Dit heeft te maken met veel verschillende factoren. Zo kan het zijn dat er, vooral bij oudere auto’s, fans zijn van dat specifieke model. De onderdelen ervan zijn vaak moeilijk te vinden of erg duur om nieuw aan te schaffen. Uw schadeauto kan dan de oplossing zijn. Het vereist echter veel kennis en tijd om dit uit te vogelen en ook daadwerkelijk de beste prijs te krijgen bij het verkopen van uw schadeauto. Uw schadeauto kan een werkelijke goudmijn zijn als het aankomt op het verkopen van de onderdelen, maar dan moet u wel weten wat u doet en het kan veel tijd kosten.

Mijn schadeauto verkopen? Vandaag Verkopen

De oplossing voor de vraag ‘hoe kan ik mijn schadeauto verkopen?’ is Vandaag Verkopen! Vandaag Verkopen is een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring die raad weet met uw schadeauto. Daarom kan Vandaag Verkopen u bijna altijd een mooi bod doen op uw schadeauto.

Natuurlijk is Vandaag Verkopen RDW-erkend zodat ook de administratie snel en goed is afgerond. De naam Vandaag Verkopen dragen wij niet zomaar. De gehele afhandeling gebeurt op de dag van verkoop. Dit is inclusief de RDW-vrijwaring en de betaling. Eenvoudig geregeld via het formulier op de website. Is uw auto niet meer rijwaardig, dan kunnen wij deze bij u voor de deur ophalen.

Kortom, zegt u ‘ik wil mijn schadeauto verkopen’ dan zegt u Vandaag Verkopen.

schadeauto verkopen 300x184 Mijn schadeauto verkopen

Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21