8.3 van 10
 • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
 • Bel 085 401 62 21

  Mijn sloopauto verkopen

  11-12-2014

  Wanneer u een auto bezit die rijp is voor de sloop, wilt u er graag vanaf. Uw sloopauto neemt alleen maar plek in en wellicht betaalt u nog steeds de verzekering en wegenbelasting, een ongewenste kostenpost.

  U denkt misschien dat u al mazzel heeft als u een sloopbedrijf vindt die uw auto gratis voor de deur wil ophalen en er dan misschien nog een paar tientjes voor geeft voor het metaal. U denkt misschien niet ‘kan ik mijn sloopauto nog verkopen?’, want verkopen, dat doe je met iets dat nog waarde heeft. Toch kunt u in veel gevallen nog geld krijgen voor uw sloopauto en wellicht meer dan u denkt. Dat kan als u in zee gaat met Vandaag Verkopen, het bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de autohandel. Wij weten wat uw sloopauto nog écht waard is en in veel gevallen kunt u er nog een leuk zakcentje aan verdienen. Wij leggen uit hoe het in zijn werk gaat en beantwoorden daarmee de vraag ‘hoe kan ik mijn sloopauto verkopen?’

  Ik wil mijn sloopauto verkopen, maar hoe werkt het?

  Uw sloopauto verkopen begint met  uw sloopauto aan te melden met het formulier op deze pagina. Vermeld de schade en wat nog wel goed is aan de auto, zodat wij een goed beeld krijgen van de staat van de auto en van wat hij nog waard is. Uw sloopauto verkopen kan bij Vandaag Verkopen op zeer korte termijn geregeld worden. Na het aanmelden nemen wij snel contact met u op en doen wij u een aantrekkelijk bod. Veel mensen zijn verbaasd over wat ze nog voor hun sloopauto krijgen.

  Uw sloopauto is waarschijnlijk niet meer rijwaardig en als u zelf zorg moest dragen voor het vervoer naar onze vestiging, was het een weinig aantrekkelijke deal geweest. Maar geen nood, wij halen uw sloopauto bij u voor de deur op. De verkoop wordt ter plekke afgehandeld. Vandaag Verkopen is een RDW-erkend bedrijf dat een snelle, gemakkelijke verkoop biedt. U ontvangt bij uw sloopauto verkopen direct een vrijwaringsbewijs, met dat document in de handen kunt u aantonen dat de auto niet meer van u is en u van alle verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid bent ontheven. Wanneer u de schade goed heeft gemeld en de auto inderdaad in de staat is zoals u die hebt aangegeven, krijgt u van ons het afgesproken geldbedrag. Dit bedrag wordt direct na de verkoop overgemaakt op uw rekening en staat er vaak dezelfde dag al op. Verder geen gedoe en ingewikkelde procedures, de verkoop wordt zo gemakkelijk mogelijk afgehandeld. U bent van dat ding voor de deur af en houdt er nog een aardige zakcent aan over ook! Dat is de service van Vandaag Verkopen, dé specialist in het opkopen van schadeauto’s en sloopauto’s.

  Mijn sloopauto verkopen? Ik ga naar Vandaag Verkopen

  Twijfel dus niet langer en kies voor de beste deal en het grootste verkoopgemak: uw sloopauto verkopen aan Vandaag Verkopen. Meld uw auto vandaag nog aan, de kans is groot dat ook u wordt verrast met de prijs die u krijgt voor uw sloopauto. Wij garanderen daarnaast een snelle, gemakkelijke verkoop, zodat u zich snel weer op andere zaken kunt richten en uw sloopauto uit uw hoofd kunt zetten. Daarom: ‘Mijn sloopauto verkopen? Vandaag Verkopen is mijn partner!’

  sloopauto 300x192 Mijn sloopauto verkopen

  Verkoop uw auto of vrachtwagen

  Hoe werkt het?