085 401 62 21 Direct een bod

Nieuwe Volkswagen Crafter is perfect als een bestelbus

Of hij net zo populair gaat worden als de VW-klassieker het ‘Volkswagenbusje’ weten we nog niet, feit is wel dat als de voortekenen ons niet bedriegen de VW Crafter een topper in zijn soort wordt. De nieuwe Volkswagen Crafter is perfect als bestelbus. Niet voor niets werd hij laatst uitgeroepen tot ‘Van of the year 2017’.
Volgens een uitvoerig artikel in AutoWeek heeft VW zijn grootste bestelbus aan een nieuwe generatie geholpen. Het is een persoonlijk model met een heel eigen smoelwerk, dat in tegenstelling tot zijn voorganger geen Mercedes Sprinter meer is met een eigen gezicht. Uw Volkswagen verkopen? Bekijk dan vandaagverkopen.nl.

Tweede generatie van de VW Crafter is slechts schim van zijn voorganger

De diverse teasers die campagnes op tv en internet ons al toonden logen er niet o. Het Duitse automerk wist aan het begin van dit jaar de concurrentie al het nakijken te geven met digitale tekeningen van de VW Crafter die zij online zette van zowel het interieur als exterieur. Inmiddels weten we al in zijn geheel hoe de nieuwe tweede generatie van deze bestseller er uit ziet.

De nieuwe VW Crafter lijkt nog slechts een schim van zijn voorganger, want zowel van binnen als van buiten is er het nodige veranderd aan het design van de auto. De VW Crafter wordt gebouwd in fabrieken in Polen, waar een keur aan opties van de lopende band rolt. Want wat te denken van een bestelbus in vier carrosserievarianten, drie lengtematen en drie hoogtetypes.

Lage onderhouds- en verbruikskosten en goede prijs-kwaliteitsverhouding

Ook worden ze geleverd met de dieselmotoren voorzien van de nieuwste ontwikkelingen. De verschillende types van de VW Crafter hebben allen naast achterwielaandrijving ook voorwielaandrijving en four motion.Met een handgeschakelde zesbak kunt u schakelen in de VW Crafter, en in de toekomst gaat een achttraps automaat ook tot de mogelijkheden behoren. Ook wordt de Crafter geroemd om zijn hoge restwaarde en lage onderhouds- en verbruikskosten. Alles is helemaal ‘af’ aan deze bestelbus, tot aan de ergonomische stoelen toe.

Ook technisch gezien is de VW Crafter een pareltje met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Onder de motorkap zit een compleet nieuwe 2.0 liter TDI dieselmotor die in diverse smaken te verkrijgen is. onderaan de lijst treft u een 102 pk sterke variant, maar het topmodel zit op 177 pk. Ook zijn er allerlei opties op het gebied van veiligheidssystemen, uiteenlopend van Multi Collision Brake en Trailer Assist tot Adaptive Cruise Control. Een optimale connectiviteit staat u ter beschikking voor het ultieme zakelijke autorijden.

Deze maand kunt u voor een ‘sneak preview’ terecht bij Volkswagen Bedrijfswagen Centra, terwijl hij vanaf maart te koop is bij uw VW-dealer.

Contact
Vandaag Verkopen

Anthony Fokkerstraat 24

3261 LB Oud-Beijerland

info@vandaagverkopen.nl

085 401 62 21