8.3 van 10
 • 910
29 beoordelingen
Direct een bod 085 401 62 21
 • Bel 085 401 62 21

  Wanneer is een schadeauto een sloopauto?

  26-02-2015

  Een ongeluk zit in een klein hoekje, en nu hebt u schade. U overweegt om uw auto te laten repareren of een nieuwe auto aan te schaffen. Wanneer u uw auto gaat inruilen is het belangrijk om te weten of uw auto een schadeauto of een sloopauto is. Maar hoe bepaalt u dat? Op de vraag: wanneer is een schadeauto een sloopauto, is eigenlijk geen eenduidig antwoord. Over het algemeen wordt gezegd dat wanneer de reparatiekosten voor de auto hoger zijn dan de dagwaarde van de auto, dan is deze total-loss, en een auto die total-loss is, is over het algemeen een sloopauto. Een sloopauto heeft natuurlijk nog wel waarde, meer dan alleen die van schroot, maar het is te duur om deze auto te repareren tot een fatsoenlijke staat. Dit betekent niet dat de auto niet te herstellen is, maar dat het onrendabel is.

  Hoe weet u wanneer uw schadeauto een sloopauto is?

  Het is niet gemakkelijk om in te schatten of er zoveel schade aan uw auto is dat deze total-loss te verklaren is. Hier zult u toch een expert voor in de arm moeten nemen. Gelukkig voor u kunt u de experts van Vandaag Verkopen hiervoor inzetten. Onze experts kunnen snel en goed inschatten wanneer een schadeauto een sloopauto is. Als u uw auto aan ons wilt verkopen zitten hier zelfs geen kosten voor u aan verbonden. Om deze reden is het verstandig om contact op te nemen met Vandaag Verkopen via het contactformulier op de website. Wij zullen altijd uw auto taxeren wanneer wij een bod doen, en wanneer u het bod accepteert is uw auto verkocht voor een mooie prijs, en krijgt u het vrijwaringsbewijs direct in handen. Daarnaast wordt het geld direct na de verkoop overgemaakt op uw rekening.

  Vandaag Verkopen weet wanneer een schadeauto een sloopauto is

  Vandaag Verkopen koopt iedere auto, ook schade- en sloopauto’s. Wanneer u contact opneemt met ons over uw schadeauto of sloopauto, dan zullen wij altijd een bod doen op uw auto. Dan weet u direct waar u aan toe bent, en wanneer u ons bod accepteert op uw schadeauto of sloopauto is uw auto verkocht. U krijgt dan direct geld en een vrijwaringsbewijs. Een vrijwaringsbewijs is het bewijs dat u uw auto verkocht heeft aan Vandaag Verkopen en dat u dus niet meer verantwoordelijk bent voor de voertuiggebonden kosten zoals de BPM. Dus wanneer u uw schadeauto of sloopauto wilt verkopen, neem dan nu nog contact op met Vandaag Verkopen.

  wanneer is een schadeauto een sloopauto 300x141 Wanneer is een schadeauto een sloopauto?

  Verkoop uw auto of vrachtwagen

  Hoe werkt het?